Генчев: Спирам да говоря за ЦСКА!

Старши треньорът на "Левски" Станислав Генчев отказа да влиза повече в конфронтация с ЦСКА след размяната на реплики през медиите с Александър Томаш. Двамата специалисти се "захапаха" през последните дни, а темата бе кой гледа класирането и кой е №1 по втори места в историята.

"Митков се завърна в групата, ще бъде в разширения състав. Всички други са в добро състояние, с изключение на Фабио Лима. Надявам се да покажем добра игра и да спечелим."

"Миналата седмица пропусна цялата тренировъчна седмица. Затова и не игра срещу "Славия". През тази се включи наравно с останалите."

"Имахме разговори, направихме и видео разбор. Наблегнахме на упражнения, за да ги изчистим, но повече говорихме. Обяснихме им да не четат коментари и статии, а да слушат нас."

"Не трябва да има подценяване при никакво положение. Сигурен съм, че сме си взели поука от мача със "Славия" и начина, по който започнахме."

По отношение на признанието на мажоритарния собственик Наско Сираков, че е влизал в съблекалнята на полувремето със "Славия", специалистът обясни: "Не е влизал в съблекалнята, беше в тунела и ме помоли ме да предам думите му."

Запитан за размяната на реплики с Томаш, той даде да се разбере, че медийната война трябва да приключи.

"Темата е приключена за мен, каквото има да се каже е казано. Страницата се поддържа от хора, но се публикува с мое одобрение. Знам, че на вас журналистите ви е интересна тази тема. Не вярвам отбор, който е започнал с 5 загуби в първите 6 кръга няма как да стане шампион. Дори и това да е "Левски". Аз дадох интервю за БТВ, в което говорих с добър тон. Не знам защо после имаше реакция от Михаил Александров и Александър Томаш. Аз съм тук, за да го има "Левски" на снимката и то на първото място."

"Всеки един мач сме домакини, ще искаме от първите минути да притиснем съперника. Съставът е избистрен, подготвяме варианти чисто тактически."

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Владимир Иванов

Този уебсайт използва "бисквитки"