Екипът на Хабиб Нурмагомедов коментира информацията за дълга от 300 милиона рубли

Екипът на бившия шампион на Ultimate Fighting Championship (UFC) Хабиб Нурмагомедов коментира информацията за 300-милионния дълг на боеца. Според агентите му информацията за данъчния дълг е неточна. „Хабиб продължава да се занимава с бизнес проекти и да ги развива“, поясниха те, цитирани от руските медии. 

По-рано каналът Mash Telegram съобщи, че Нурмагомедов дължи на Федералната данъчна служба повече от 306 милиона рубли. Беше отбелязано, че сметките на бойната лига Eagle FC и свързаната с него благотворителна фондация са блокирани. Според информацията на социалната мрежа Федералната данъчна служба бе започнала проверка на бизнеса на спортиста.

Магомед Нурмагомедов, чичо на бившия шампион на Ultimate Fighting Championship, обаче почти веднага отрече информацията за многомилионния дълг на спортиста към данъчните власти.„Изобщо няма такова нещо. Това е фалшива новина“, каза Магомед Нурмагомедов.

Хабиб защити титлата си в лека категория на UFC три пъти, преди да се пенсионира през 2020 г. Общо спортистът спечели 29 победи в 29 професионални битки в смесените бойни изкуства. През 2022 г. MMA Junkie го обяви за най-добър треньор на годината.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"