Hills of Rock разцепи за три дни с рок, бира и добро настроение (СНИМКИ)

Оли Сайкс, Bring me the Horizon

Тази година фестивалът "Hills of Rock" се проведе на 25, 26 и 27-ти юли на обичайното си място до гребната база в Пловдив и предложи на своята над 20 хилядна публика широка палитра от рок и не само: new metal, stoner, progressive, hardcore, metalcore, alternative, hip hop.

Тед Люнстром, Amon Amarth

Бяха задоволени вкусовете на всички възрастови групи, което за нашата относително малка сцена е рецептата за един успешен фестивал.

Музиката беше на ниво и посетителите останаха доволни. Korn заложиха на сигурно - основно класики. Годините сякаш никога не са минавали, а те са същите хлапаци, които отново превземат света.

Джонатан Дейвис, KORN

Преди това виждаме, че и бъдещето на модерния метъл е в добри ръце, защото: Spiritbox. Една от най-приятните изненади беше Baroness като по-нишова група, винаги е хубаво да видим на родна сцена подобно име.

Организаторите се бяха погрижили да няма никакви пречки за удоволствието да слушаш феноменалните музиканти. Влизането беше бързо и безпроблемно. Следващото приятно впечатление прави настилката на главната сцена. При храната ни очаква богат избор - всеки ден може да се разнообразява вкусно и здравословно.
TDK
 
Бира се намира почти на всеки щанд. Вода, кафе, десерти, сладолед, места за почивка, всички нужди са покрити. Цените са като на бар, което за фестивал е повече от приемливо. Опашките са често липсващи или поне минимални. Всичко върви гладко навсякъде, като добре смазана машина - белег на годините натрупан опит.
TRUD_VERSION_AMP:5//
Публикувано от Снимки: Стефан Аврамов

Този уебсайт използва "бисквитки"