Холанд разкри тайна за страхотната си форма, няма да повярвате на какво я отдава

Ерлинг Браут Холанд е норвежецът, който дойде във футбола да счупи всички рекорди. Онзи ден Пеп Гуардиола го извади, без да може да стане единственият с 6 гола в мач от Шампионска лига, но няма да мине много време преди 22-годишният нападател да счупи няколко световни рекорда. Към огромния си талант играчът на Манчестър Сити добавя някои тайни, за да може да си почива по-добре.
В интервю за Daily Mail Холанд каза, че е обсебен от съня и как той подобрява представянето му, описвайки го като "може би най-важното нещо в живота". Така той разкри някои от практиките, които прилага всеки ден, които го карат да бъде един от най-добрите централни нападатели в света, ако не и най-добрият.

Преди да заспи, норвежецът си слага специални очила, които филтрират светлината от уредите и лампите. "Нося тези очила през нощта. Те ми помагат да спя по-добре и по-дълбоко. Виждам това като ключ към подобряване на производителността дори с няколко процента. Това е въпрос на мислене", заяви той.
Но има още. Идеалното му време за лягане е между 22:00 и 22:30 ч., доколкото е възможно, а електронните устройства се изключват много по-рано - той поставя мобилния си телефон на режим „не безпокойте“, за да се избегне разсейването.

В допълнение, той се справя добре с редовни кръвни изследвания и с "Oura Ring ", устройство, което измерва качеството на съня, температурните тенденции, стреса и сърдечната честота.
Откакто Ерлинг Холанд пристигна в Манчестър Сити в средата на 2022 г., феновете на английския отбор не спират да броят головете му. С петте си гола срещу РБ Лайпциг за реванша от осминафиналите на Шампионската лига, той достигна до 39 гола в 36 мача с фланелката на клуба и 33 в турнира. Той е голмайсторът в текущото издание на Шампионска лига с 10 гола и има 28 гола във Висшата лига.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"