Honda HR-V с по-ефектна визия

SUV моделът представен в Европа след стилов фейслифт

Оборудването става по-богато

Третата генерация Honda HR-V дебютира в Европа след стилов фейслифт и вече привлича вниманието с още по-отчетливо скулптурирана броня, с радиаторна решетка с черен декоративен кант в горната си част и с фарове с потъмнени вътрешни части. Тонираните стъкла са включени в стандартното оборудване за всички нива. Промените в интериора се изразяват в още по-ергономичен дизайн на централната конзола за удобно безжично зареждане.

Добавени са нови цветове и специално оборудване Advance Plus с ексклузивни стилни детайли и допълнителни опции за персонализация. Светлинната LED лента отзад, простираща се по пълната широчина на автомобила, също е с променен дизайн, допълнен от новата гама от три възможни цвята – зелен, син и сив.

Патентованата система "магически седалки" Honda Magic Seats продължава да бъде актуална и в това издание на модела. Въвежда се ново ниво на оборудване Advance Plus, което надгражда познатото Advance Style, но добавя ексклузивни трицветни акценти на изпълнената в черно радиаторна решетка. Оборудването включва комплект лети джанти, стъклен панорамен покрив.

Изживяването зад волана на HR-V става още по-добро, засилена е структурната здравина на автомобила, а шумът и вибрациите са сведени до минимум. Хибридната система e:HEV остава непроменена с баланс между икономия на горивото, ниски вредни емисии и високи динамични показатели – съчетание от 1,5-литров бензинов двигател (107 к.с.) и електромотор (131 к.с.).

В оборудването на HR-V вече е включен и асистентът за подпомагане при движение в задръстване за полуавтономно шофиране при натоварен трафик. В богатия технологичен пакет за безопасност Honda SENSING е добавена система от камери с няколко перспективи за още по-добра 360-градусова видимост около автомобила.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"