Христо Стоичков забива голове в новата игра на Amusnet

Камата носи късмет и отново бележи с „левачката“

Точно 30 години след незабравимото Американско лято, България не е на еврошампионата в Германия, но Камата отново бележи голове с легендарния си ляв крак в Stoichkov #8.

Посред Европейското първенство най-големият в историята на българския футбол Христо Стоичков е главен герой в новата слот игра на Amusnet - Stoichkov #8, ексклузивно представена на българския пазар от букмейкърската компания, чието рекламно лице е Камата.

Още с отварянето на играта, потребителите се пренасят на стадион, който изумително наподобява „Камп Ноу“ в Барселона, с неистовия шум на публиката на трибуните му, а музиката е надъхваща като за голям мач и с изразен латино мотив.

Символите в Stoichkov #8 са разположени на пет рила с по четири реда, като печелившите линии са 40. Сред тях са символи като goal, златна топка, златна обувка, осмица и съдийска свирка - всичките като препратки към славната кариера на Стоичков, който в края на 1994 г. спечели „Златната топка“ за футболист № 1 в Европа и до днес е единствен в българския футбол с най-високото индивидуално отличие на любимата игра.

Златната топка в Stoichkov #8 изпълнява ролята на скатер, а ликът на Ицо е Wild символ, който замества всички други символи на втория, трети и четвъртия рил (с изключение на скатера). Три или повече скатера задействат до седем безплатни завъртания (free spins) + Wild бонус.

Сред най-ефектните за сетивата и доходоносни проявления е печеливша комбинация с участието на Wild, при което Стоичков излиза в цял ръст по целия рил, прави рейд, забива гол с левия крак и се радва в типичния си маниер, вдигал пулса на милиони по света. Това е т. нар. Еxpanding Wild символ и за него  Камата носи екип с цветовете на Барселона и № 8.

Съвсем очаквано, наличието на златна обувка и осмици в печелившата линия е само в плюс, като и тук си струва да се припомни, че легендата на българския футбол притежава няколко златни обувки за голмайстор № 1.

Функцията за купуване на бонус пък е приятната допълнителна възможност за още по-вълнуващо игрално изживяване. Във всеки един момент от играта, изцяло на случаен принцип може да стартира Jackpot Cards - специална игра с карти от спатия, през каро и купа до пика и шанс за значителни допълнителни печалби.

Играта Stoichkov #8 на Amusnet, сега налична ексклузивно на сайта на букмейкъра, е повече от приятен начин за всеки любител на футбола и онлайн казино забавленията да разнообрази емоциите от Евро 2024.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"