Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort с нов Генерален мениджър

Атис Захаранс е с дългогодишен опит в хотелиерския бизнес

Извън работата е запален по катерене, бягане и ски

Атис Захаранс е новият Генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort.  Г-н Захаранс има дългогодишна кариера в хотелиерския бизнес. Той е заемал  позиции като  мениджър „Храни и напитки“, директор „Операции“ и Генерален мениджър на хотели от международни хотелски вериги в различни страни в Европа и Централна Азия.

Г-н Захаранс споделя: „Изключително развълнуван съм да се присъединя към семейството на Hyatt,известен с предоставянето на качествено обслужване и надминаване на очакванията на своите гости. Нямам търпение да водя екипите на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, за да издигнем качеството на нашата услуга до следващото ниво. благодарен  съм на Terra Way Investment Group за доверието и тази невероятна възможност."

Като професионалист г-н Захаранс е воден от желание за развитие, ефективност и креативност. Той силно вярва, че само един напълно ангажиран екип може да осигури изключително обслужване и незабравими изживявания за всеки гост.

Когато не е на работа, г-н Захаранс обича да бъде сред природата, като практикува катерене, бягане и каране на ски. Тези занимания му помагат да презарежда, за да се връща обратно с нови сили и свежа перспектива.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"