Ибрахимович води новия треньор в „Милан“

Краят на ерата на Стефано Пиоли в „Милан“ изглежда съвсем близо. И победа над „Интер“ в дербито тази вечер няма да спаси треньора след отпадането от „Рома“ на четвъртфинал в Лига Европа. Бъдещето на специалиста, водещ „росонерите“ от 2019 година насам изглежда решено, според пресата на Апенините, а това се понрави на действащия все още шампион „Наполи“. Според различни източници, опитният специалист вече е със статут на фаворит за нов треньор на клуба от Неапол, който в момента е воден от временно изпълняващият тази длъжност Франческо Калцона.

В същото време на „Сан Сиро“ с тежката задача да намери нов треньор е натоварен Златан Ибрахимович. Бившият нападател на тима сега е със статут на дясната ръка на собственика Гери Кардинале.

Списъкът е дълъг – от Антонио Конте до Хулен Лопетеги. Бившият селекционер на Италия е във ваканция от година насам, а приоритет от лятото му е намиране на отбор от Апенините. Варианти за „Милан“ са още Тиаго Мота от „Болоня“, както и бившият наставник на ПСЖ Кристоф Галатие.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"