Илич: Имаме две седмици, в които трябва да си починем и да се подготвим за последните два месеца, които ще бъдат тежки

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич смята, че играчите му се нуждаят от почивка, за да се подготвят за тежкия период, в който ще се реши титлата, след като се наложиха над Спартак Варна с 1:0.

"Труден мач за нас. През първото полувреме контролирахме мача и вкарахме гол навреме. Не успяхме да вкараме втори гол и последните 15 минути бяха притеснителни. Най-важното е, че победихме. Искам ЦСКА да е убедителен, но това няма как да се получава постоянно. Ще има и други мачове, в които няма да играем толкова добре. Днес имахме достатъчно положения, само Назон имаше 2-3 чисти ситуации. Срещу другите противници, срещу които играхме, той вкарваше с първия си удар. Днес не съм толкова недоволен от играта, особено през първото полувреме. Създадохме достатъчно положения, но ги пропуснахме. През последните минути играчите се поизнервиха, но това е нормално", допълни той.

Сърбинът прогнозира тежки два месеца за тима в борбата за титлата.

"Не можем да бъдем спокойни, когато имаме противник като Лудогорец. Сега имаме две седмици, в които трябва да си починем и да се подготвим за последните два месеца, които ще бъдат тежки. Надявам се да триумфираме с титлата. Забелязвам, че всички отбори в челото печелят трудно. Трябва да забравим днешния мач и да мислим за мача за Купата на България. Славия и Левски са добри противници. За моите играчи е нужна една пауза. Имаме време да се подготвим за следващите мачове. Не се страхувам от нищо. Надявам се всички да се върнат здрави след паузата", добави той.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"