InBet е вече онлайн и ще ни пренесе на съвсем различно ниво

Броят на спортните букмейкъри у нас става все по-голям в последната година, а най-новото попълнение към отбора – inBet, е вече онлайн! Хазартният оператор се пренася от физическите обекти, които притежава в над 5 града в страната, към онлайн пространството, което набира все по-голяма популярност сред залагащите в последните години, а конкуренцията е повече от сериозна.

Компанията понастоящем разполага с верига от игрални зали в България, а амбицията на inBet е да продължи разширяването си както с нови казина, така и с доста известните спортни барове. Голямата цел пред оператора е да се превърне в един от водещите букмейкъри в онлайн пространството, като предостави на спортните фенове най-добрите оферти за игра.

Новината, че inBet e получил официално своя лиценз от държавната комисия беше приета изключително добре от привържениците на онлайн залозите. Това е така не само защото името на компанията е добре познато у нас, а и заради и безспорния факт, че появата на всеки нов играч на пазара води със себе си до по-интересни оферти и редица възможности за печалби.

Сайтът на inBet.com вече официално е онлайн и всички нови потребители, които успешно са направили своята регистрация и верификация на акаунта,  ще могат да правят залози на спортни събития, казино игри и редица други неща, които букмейкърът предлага.

На сайта на inBet ще може да осъществявате залози от известните до този момент спортни дисциплини. Ще имате възможност да правите прогнози с реални средства на спортове като футбол, волейбол, баскетбол, тенис, голф, ръгби, Формула 1 и бокс.

Тиражът на букмейкъра е много богат, за да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от залози. Във всяка една част от деня потребителите ще да открият спортни събития, както за залози преди дадена среща, така и на живо.

Какви да бъдат очакванията ни от inBet? Букмейкърът ще даде едно невероятно онлайн преживяване на всеки любител на залозите, което ще донесе не само куп предложения и оферти, но и много печалби с едни от най-високите коефициенти за страната. С мисъл за клиентите си, голяма отдаденост и професионално отношениe, inBet много бързо ще се наложи на пазара и ще се превърна в любима дестинация за всеки един привърженик на онлайн залозите!

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"