Инвестицията за жилищен комплекс RIVER PARК ще надхвърли 160 милиона лева

Кметът на район Витоша инж. Теодор Петков, партньори и гости присъстваха на церемонията по първа копка на жилищен комплекс River Park.

Със символичната първа копка започна осъществяването на най-мащабния жилищен проект в полите на Витоша - River Park. Планирано е реализацията му да продължи около 5 години в три отделни етапа. Първа фаза се очаква да приключи през 2022 година със завършването на първите 110 къщи. Над 40% от тях вече са договорени за продажба.

В целостта си River Park включва изграждане на 352 къщи, инфраструктура и паркова среда на терен от 215 000 кв.м. Инвестицията в проекта ще надхвърли 160 милиона лева, а вече е факт и сътрудничеството с Уникредит Булбанк, която ще финансира изграждането му.

Инвеститорът – Недвижими имоти Девелъпмънтс наскоро обяви избраната компания Калистратов груп, която ще осъществи изграждането на комплекса.
„Още щом стъпих на това място, аз  усетих със сърцето си енергията на това пространство. Чух реката, гледах планината, а слънцето огряваше навсякъде. Бях убеден, че това е мястото от моята визия за проекта, чрез който да споделя цялото това великолепие с много семейства, търсещи хармоничен начин на живот в близост до природата. В последната година всички ние се уверихме за важността на дома. Като място за израстване, за игри, за почивка, за обучение, за работа и за забавление. Място за истински живот.   Предизвикателството пред мен и екипа ми е огромно в тези времена, но вярата в проекта и ентусиазмът да го създадем ще ни помогнат на всяка наша крачка“ каза Ори Нив- Главен изпълнителен директор на Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"