Испанските национали с подарък към Стоичков

БЕРЛИН- Националният отбор на Испания изненада Христо Стоичков с подарък в часовете преди големия финал на Евро 2024 с Англия. В Берлин Камата бе на тренировката на „Ла Фурия Роха“ преди очаквания с огромен интерес сблъсък на „Олимпиащадион“. Там той бе в качеството си на коментатор на американския телевизионен гигант TUDN. Камата проведе продължителен разговор със селекционера Луис де ла Фуенте, с който поддържат приятелски отношения вече повече от три десетилетия.

Логично, водеща тема в разговора бе предстоящата решаваща среща с „Трите лъва“, играна късно снощи. Стоичков и Де ла Фуенте се познават от времето, когато бяха футболисти в Ла Лига. Те бяха съперници в началото на 90-те години, когато Камата бе една от големите звезди на „Барселона“ на Йохан Кройф, а бранителят се подвизаваше в „Севиля“ и „Атлетик“ (Билбао).

Кавалерът на „Златната топка“ получи тениска с автографи от всички национали на Испания. Тя му бе обещана още преди полуфинала с Франция (2:1), когато Стоичков отново посети занимание на отбора.  

„Голямо благодаря на Луис де ла Фуенте и испанските национали за фланелката с автографите им! С Луис се знаем повече от 30 години! Очаквам с нетърпение финала и нека най-добрият е шампион! А фланелката след два дни отива в моята зала на славата в София!“, написа Стоичков в профила на своята марка H8S.

Вечерта Стоичков седна на трибуните в Берлин, за да гледа на живо мач №1 за 2024 година.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Владимир Памуков

Този уебсайт използва "бисквитки"