Къде ще се къпе Кристиано Роналдо в Рияд? (снимки и видео)

Няма съмнение, че властите в Саудитска Арабия вече правят всичко, за да задоволят капризите на звездата си Кристиано Роналдо, който ще прибра над 200 милиона евро заплата само за година в новия си клуб Ал Наср. 37-годишният португалец ще живее в условия, достойни за кралски особи. Британският Daily Mail съобщи, че Кристиано ще живее със семейството си в Рияд, най-големия град в Саудитска Арабия, и че вилата му ще има цели осем стаи. Тя се оценява на малко под 14 милиона евро, има олимпийски басейн и фонтан в коридора на къщата. Малкият "замък" има три допълнителни вили в двора, така че със сигурност няма да е тясно за семейството на Роналдо.

Интересно е как Кристиано и семейството му ще свикнат с порядките. Тази година за трети път е позволено на магазините в страната да показват публично коледната си украса.

При сегашното положение Роналдо ще живее в Ал Мухамадия, един от най-престижните квартали в Рияд, докато децата му ще ходят в международно училище в Ал Нахел. И двете локации са много близо до стадиона на Ал Насър, където португалският национал ще продължи кариерата си.

Вижте снимки от къщата на Кристиано в нашата галерия. 

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"