Какво закусва Новак Джокович - отговорът ще ви изненада

Най-добрият тенисист в историята Новак Джокович гостува на RTS в специално интервю, в което разкри вкуса си към музиката, идеалната закуска и дали би предпочел да играе на двойки с Рафаел Надал или Роджър Федерер. Всички разбраха, че Ноле обича сутрин да хапва "плодове и малко качамак", а любимата му музика са хитовете на 90-те: "Обичам да слушам нашите изпълнители, да следя и да ги гледам... Но аз съм дете на 90-те и най-много съжалявам, че бях на път, когато всичките ми най-близки хора бяха две вечери в Арената (зала за концерти в Белград) на "90s dance", че пропуснах този концерт. Надявам се, ето един апел от мен, моля, организирайте още веднъж този концерт, където и да е, само и аз да присъствам – каза Новак, а водещите едва не се разплакаха от смях.

Един от въпросите им бе дали той предпочита Лионел Меси или Кристиано Роналдо. Джокович обаче не можа да вземе решение и избра и двамата, като хитро избегна конфронтация с феновете. 

След Париж и Ню Йорк Ноле ще играе за Сърбия в Купа Дейвис, а на 17 септември пристига в България за демомач с Григор Димитров. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"