Кевин Пенев след завръщането си от Олимпиадата: Земята и халките ще запомня за цял живот

"Изиграх най-добрата земя в кариерата си", това разкри гимнастикът ни Кевин Пенев след завръщането си в България от Олимпиадата в Париж. Българинът се нареди на 12-то място на този уред и е 15-ти на прескок, съобщи БНР. 

„Чувствам се много добре. Бях близо до финал. Изиграх най-добрата земя в цялата си кариера. Конкуренцията беше много силна и аз дадох всичко от себе си. Щастлив съм, че президентът на България дойде да ме види. Атмосферата в залата беше страхотна, имаше много хора. Земята и халките ще запомня за цял живот“, започна Пенев и продължи:

„Не знам, трудно е да кажа дали можех да стигна финал заради силната конкуренция. Ако имах още три десетки, щях да съм първа резерва, но наистина беше много трудно. Много успех пожелавам на Валентина, дано успее да спечели медал, много съм щастлив за нея“.

А относно възможността да участва на следващата Олимпиада с брат си Еди, който бе контузен и не игра в Париж, Кевин заяви: „Аз мисля ден по ден – не знам какво ми предстои и дали ще стигнем до Лос Анджелис. Има шанс да отидем там с брат ми Еди. Сега искам да си взема малко почивка със семейството ми. Благодарен съм на цялото ми семейство, че са до мен“, завърши той.

 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"