Kитайски магазин 4sales предлага стоки с високо качество и ниски цени

Знаете ли, че китайските стоки не са онези нискокачествени предложения, които бяха преди години! Днес тези продукти се отличават с високо качество, евтини цени и още по-хубавото - вече са достъпни и в България, благодарение на най-големия магазин за китайски стоки 4sales.bg. Какво ще откриете в него и отделните видове стоки! Има ли физически търговски обект, в който да отидете на място? Нека видим!

На какво са вносители 4sales.bg?

Онлайн магазинът предлага съвременни технологични джаджи, но въпреки това, тук ще откриете и множество допълнителни устройства за дома, градината, офиса. Китайските стоки в момента са едни от най-достъпните продукти в световен мащаб и се отличават със своето качество, а ние имаме изградени дистрибуторни мрежи, позволяващи ни внос директно от производителя. Така гарантираме пълна оригиналност, дълготрайност и евтини оферти. 

Всяко от предложенията в онлайн магазин 4sales.bg е придружено с гаранция и цели 15 дни възможност за изпробване и право на връщане. Така, всеки наш клиент получава изгодни и достъпни условия за пазаруване, а разширеният ни асортимент от качествени китайски стоки, които съхраняваме на склад, позволява покриването на широк диапазон от нужди.

Какви видове ще намерите?

Всекидневно продуктовата ни гама се увеличава и разширява с различни области на покритие, което ни позволява да задоволим по-големи нужди на клиентите ни. Тук Ви очакват продукти: 

  • За здравето и красотата;
  • Раздел аксесоари за телефони;
  • Автоаксесоари;
  • Принадлежности за дома
  • Скутери;
  • Телефони, таблети, смарт-джаджи;
  • TV, Аудио, Видео и каквото друго се сетите.

Без значение дали обичате да се забавлявате с технологиите - да купонясвате на открито с приятели, да управлявате дрон или да имате най-съвременен мобилен телефон, таблет, пауър банк? Обичате къмпингите, да готвите или да карате различни видове скутери, радиоуправляеми играчки и джаджи? Тук, в онлайн магазин за китайски стоки 4sales.bg ще откриете всичко необходимо.

Къде може да намерите 4sales

Освен сайтът 4sales.bg, ние поддържаме и физически търговски обект, където да дойдете на място и да видите, докоснете и изпробвате нашите китайски джаджи, преди да ги купите. Така лесно можете да се уверите в тяхното качество, като ни откриете на Стокова база “Илиянци”, магазин под номер 4008, 1271, София, България. Работното време на физическият ни магазин е от понеделник до петък, от 9:30 ч. до 16:30 ч. Събота и неделя, работното ни време е от 9:30 ч. до 16:00 ч. 

Тук при нас Ви очакват много подаръци, тъй като при покупката на един продукт, ще получите и допълнителни от нас.

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"