Кошмар след бразилския мач, на който скаути на Лудогорец следиха двама (ВИДЕО)

Ужасни сцени се разиграха в Бразилия след мача между местния Спорт Ресифе и Форталеза, когато хулигани нападнаха автобуса с футболистите на гостуващия отбор и го потрошиха напълно. Този мач се игра тази сутрин и завърши наравно (1:1) за Купата на Североизточна Бразилия пред около 26 500 фенове.


Известният портал "O Globo" пише, че хулиганите са използвали различни видове оръжия - от тухли до саморъчно направени бомби, които са изработвали у дома. Няколко футболисти са получили тежки контузии, а най-тежко е пострадал левият бек на Форталеза Гонсало Ескобар, който бил ударен директно в главата с камък.

След инцидента той се озовал в болница, но за щастие няма да има сериозни последици за здравето му.

- Това единичен случай ли ще е? Какво ще направи правителството? Какво ще направи футболната асоциация? - попита президентът на Форталеза Марсело Пас и поиска незабавна реакция от компетентните органи.

По-рано стана ясно, че на същия мач са присъствали 4-ма скаути на Лудогорец, за да следят изявите на две перли на домакините от Ресифе. Това са 17-годишният десен бек Педро Лима и 20-годишният халф Фабио Матеус, съобщи сайтът „Ne45“. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"