Крумовград измъкна точка срещу ЦСКА след пропуск на Линдсет от дузпа

ЦСКА и Крумовград завършиха 2:2 в среща от 33-ия кръг на Еfbet Лига. Патрик Луан откри резултата за гостите след гол с глава още в третата минута. В 11-ата стражът на "армейците" Густаво Бусато спаси удар на Лукас Сантана след центриране на Серкан Юсеин. В 21-ата минута ЦСКА най-после погледна към вратата на съперника. Матиас Фаетон обаче стреля в ръцете на стража Янко Георгиев. В 29-ата минута Тобиас Хайнц асистира на Джонатан Линдсет и той изравни за 1:1. Преди края на първата част "армейците" получиха дузпа за игра с ръка на Матей Шимич, но Линдсет пропусна. 

След почивката Улаус Скаршем центрира към Матиас Фаетон, а той отбеляза за 2:1 за ЦСКА с глава. Минути по-късно "червените" удариха и греда след удар на Скаршем. Крумовград изравни в 55-ата минута, когато Патрик Луан бе точен за 2:2.

Десет минути преди края "армейците" имаха възможност да спечелят 3 точки, но удар на Джонатан Линдсет бе спасен от Янко Георгиев. Преди това Данило Асприля падна в наказателното поле на Крумовград, но реферът Иво Андреев не реагира. 

ЦСКА остава втори в класирането с 67 точки, само на 1 пред Черно море, който утре играе с Лудогорец. Крумовград е 6-и с 49. 

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"