Мечтан жребий за Генчев и "Левски"

Новият треньор на "Левски" Станислав Генчев ще дебютира начело на "сините" срещу бившия си клуб "Локомотив" (София). Това отреди тегленият в четвъртък жребий в сградата на БФС в "Бояна". В първия кръг от новия сезон "сините" ще гостуват в "Надежда", а към днешна дата въпросителните при "железничарите" са твърде много. Клубът загуби генералния си спонсор, редица футболисти с изтичащи договори си тръгват, а все още не е обявен наследникът на старши треньора Красимир Балъков. Няма и нови попъления. 

Първото домакинство на "Левски" през кампанията пък е на "Ботев" (Враца), който от това лято ще бъде воден от Тодор Янчев. Веднага след това столичният гранд гостува на "Локомотив" (Пд), който подобно на столичните "железничари" все още няма наставник.

В 4 кръг "сините" приемат "Крумовград", откъдето Генчев акостира на "Георги Аспарухов", а след това идва и първото наистина тежко препятствие - визита на "Лудогорец". 

И все пак за нов треньор жребият е повече от благосклонен и при определени обстоятелства "сините" могат да тръгнат ударно в шампионата, което да подсигури по-спокойно начало на кариерата на специалиста на "Герена".

Програма на „Левски“ за първата част на редовния сезон на Първа лига:

1 кръг: „Локомотив“ (Сф) – „Левски“

2 кръг: „Левски“ – „Ботев“ (Враца)

3 кръг: „Локомотив“ (Пловдив) – „Левски“

4 кръг: „Левски“ – „Крумовград“

5 кръг: „Лудогорец“ – „Левски“

6 кръг: „Левски“ – „Хебър“

7 кръг: „Спартак“ (Варна) – „Левски“

8 кръг: „Левски“ – „ЦСКА-София“

9 кръг: „Славия“ – „Левски“

10 кръг: „Левски“ – „Арда“

11 кръг: „Ботев“ (Пловдив) – „Левски“

12 кръг: „ЦСКА 1948“ – „Левски“

13 кръг: „Левски“ – „Берое“

14 кръг: „Черно море“ – „Левски“

15 кръг: „Левски“ – „Септември“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Владимир Иванов

Този уебсайт използва "бисквитки"