"Modern Warfare" с мултиплейър режим

Най-новото заглавие на емблематичната шутър игра "Call of Duty", която е със заглавие "Modern Warfare", ще има мултиплейър режим. Това разкри издателят "Activision". Новината пък развълнува геймърския свят, който се надява военната игра да се върне към своите корени.

В "Modern Warfare" мултиплейър режимът ще се казва "Gunfight". В него двама играчи ще могат да се състезават за индивидуални отбори и ще се стрелят в "затворена" арена с еднакъв боен арсенал. Времето, в което те ще се нападат е 40 секунди на кръг. Който спечели шест рунда, печели мача. В случай на равенство ще има и една решаваща битка. Тя включва пленяване на знаме или светкавична атака в рамките на 10 секунди.

"Gunfight" ще прави разликата със старите мултиплейър режими на "Call of Duty". В тях обикновено геймърите играят самостоятелно или в отбори от четири до осем души, като всички имат достъп до широка гама от оръжия. Сега, всеки ще използва пистолет, вторично основно оръжие, граната и гранатомет.

"Activision" разкри три от картите на "Gunfight". Склад, наречен (King), гъста гора (Pine) и пустинен контейнерен двор (Stack).

"Modern Warfare" ще включва и традиционна пълна сингълплейър кампания. Фокусът е фиктивна страна от Близкия изток, наречена Урзикистан, където гражданската война се е превърнала в най-новия конфликт, в който мерят сили редица глобални участници.

"Ние правим игра, която е силно вдъхновена от света, в който живеем днес, и от ситуациите, които виждаме в него", казва главният сценарист Тейлър Куросаки.

Πopeдицaтa вeчe щe paзпoлaгa c нaпълнo нoв eнджин. Toй щe пoзвoли дpacтичнo пoдoбpeния в гpaфиĸaтa в cpaвнeниe c пpeдишни чacти, вĸлючитeлнo „Вlасk Орѕ 4“.

„Call of Duty: Modern Warfare“ излиза на 25 октомври за PlayStation 4, Xbox One и PC.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Филип Зуберски

Този уебсайт използва "бисквитки"