Моуриньо омъжи дъщеря си

Матилда Моуриньо, дъщеря на известния футболен мениджър Жозе Моуриньо, се омъжи за дългогодишния си партньор Дани Греъм на пищна церемония в Португалия. Сватбата, която се състоя миналия уикенд, събра около 300 членове на семейството и приятели, а празненството продължи два дни.

Според информацията, съобщена от испанския вестник "Марка", 28-годишната инфлуенсърка е казала "да" в семейната ферма близо до Лисабон. Баща й, който в момента е треньор на Фенербахче, лично организира интимна вечеря за 80 гости в къщата музей "Хозе Мария да Фонсека" ден преди сватбата.

На самата церемония Матилде изуми публиката в красива булчинска рокля от бяла дантела с дълъг шлейф. Роклята с отворени рамене подчертаваше идеално фигурата й, а церемонията беше допълнително украсена с изискан стегнат кок и висящи диамантени обеци.

Дани Греъм, консултант по недвижими имоти, блестеше в класически черен костюм и папийонка, докато двойката получи овациите на публиката за първия си танц. Семейство и приятели споделиха снимки и видеоклипове от тържеството в социалните медии, разкривайки елегантно декорирани маси със свещи и растения, както и красив стъклен покрив, украсен с висящи лози.

Матилда и Дани имат връзка от 2016 г., а миналата година той й предложи брак с пръстен, който Матилда гордо показа в Instagram. Преди сватбата тя се наслади на луксозно моминско парти с майка си и приятелки.

Между другото, Матилда е завършила колежа по мода и дизайн "Condé Nast", успешен дизайнер на бижута е, собственик на марката "Matilde Sustainable Jewellery", а съпругът й е съосновател на компанията за недвижими имоти "Agace и Греъм".

Самата церемония съвпадна идеално с международната футболна пауза, което позволи на Моуриньо да присъства на големия ден на дъщеря си и сам да я изведе по пътеката към олтара.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"