Най-страшните жени според зодията

Зодията има много по-голямо влияние върху нас, отколкото ние подозираме. От една страна, тя символизира някои черти на характера ни, от друга страна, тя може да ни насочи в търсенето на партньор. Има зодиакални знаци, които са особено мили и кротки, но има и такива, които са надменни и постоянно командват. Кои са дамите, според зодията, които плашат най-много мъжете и защо.

Без значение дали са на работа, дали спорят с партньора си, или се забавляват в леглото – този определен тип жени обича да се налага и не търпи конфронтация. Дамите, представителки на тези зодиакални знаци, се характеризират със самоувереност, независимост и власт.

 

Овен 

Със сигурност може да се твърди, че Овенът е екстровертен, болезнено откровен, решителен и притежава много страст. Ръководен от планетата Марс и от елемента огън, той се „пали“ лесно, но и бързо му минава. На жените от тази зодия им е повече от ясно какво искат и как да го постигнат, и го правят. Обикновено те са Човекът с панталоните вкъщи. Както се досещате, комбинацията от всичко това плаши повечето мъже. 

 

Близнаци 

Близнаците са под властта на планетата Меркурий и са част от елемента въздух. За тях е прието, че се адаптират лесно и са с лек характер. Във никакъв случай обаче не може да се твърди, че им липсва самолюбие и самодоволство. Те са особено активни и привърженици на развлеченията и промените . Поради тази причина на „мачото“ и на „чехльото“ им е „спукана“ работата с тях.

 

Скорпион

Под контрола на Плутон и Марс е Скорпионът, а неговият елемент е вода. Жените Скорпиони са решителни, непоколебими, страстни и категорични. Решат ли нещо, никой не може да ги спре и те не се отказват, докато не го постигнат. Обикновено те водят парада и лошо му се пише на този, които си позволи да им нарежда. Господата, които се плашат от тези качества, трябва да имат едно на ум при избора на половинка.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"