"Наполи" главен герой във филм на ужасите

"Наполи" изигра и загуби безумен мач от Серия А срещу новака "Специя". Тимът на Дженаро Гатузо отстъпи с 1:2 на своя стадион "Диего Армандо Марадона", въпреки че създаде 29 ситуации пред вратата на гостите, поведе в резултата и игра в заключителните 15 минути с човек повече. 

Резервата Андриа Петаня даде аванс на "небесносините" с гол след почивката. Таранът вкара за трети път, появявайки се от скамейката през сезона. Но извършено нарушение на Фабиан в собственото му наказателно поле доведе до дузпа, реализирана от Мпала Нзола за 1:1. В 77-ата минута втори жълт картон получи Ардиан Исмаили от "Специя", но вместо домакините да грабнат 3 точки и да се върнат в топ 4, те допуднаха груба грешка в отбрана, довела до попадение на Томазо Побега. 

А Дженаро Гатузо ще бъде бесен и от факта, че само в началните минути на двубоя неговият тим създаде десет ситуации пред изигралия солиден двубой вратар Иван Проведел. До края на първата част изстрелите на Лорендо Инсиние пък бяха общо осем, но това не промени нулите на почивката. 

По-рано през деня грешна стъпка записа и "Интер", паднал с 1:2 като гост на "Сампдория". "Лацио" и "Рома" пък спечелиха своите срещи съответно с 2:1 над "Фиорентина" и 3:1 срещу "Кротоне".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"