Николай Костов: Готов съм да продължа да работя, спомням си как бях приет в началото, но после нещата се промениха

Треньорът на "Левски" Николай Костов коментира победата с 1:0 над Ботев Враца в последния мач за "сините" за календарната година.
"Трябваше да играем с трима централни защитници, защото на такива терени играем по-трудно. И сега се налагаше да действаме максимално опростено, да играем вертикален футбол, който не го умеем много добре. Отвърнахме на стихийните атаки на противника подобаващо. Имахме много добра реакция след загубата от Хебър. Не съм говорил с футболистите дълго и широко, защото ги критикувах публично и това даде резултат".
Той коментира и горещата тема - бъдещето си."От лятото до сега паднахме физически, защото тежестта беше върху няколко основни играчи. Бяхме максимално мобилизирани, печелихме мачове в последните минути и това сплотяваше отбора. Последните два месеца започнахме да губим мачове в последните минути и го отдавам на умората и напрежението. Предстоят разговори с шефовете, говорим постоянно. Мъчим се по всякакъв начин да излезем от тази сложна ситуация. Не е лесно, такава е ситуацията. Ще преодоляваме трудностите, ще ставаме по-силни. Най-добре е да спрем дотук и да пожелаем весели празници на всички. Готов съм да продължа да работя. Спомням си как бях приет в началото, но после нещата се промениха", добави Костов. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"