Николай Митов пак би ЦСКА, сериозни съмнения за неотсъдена дузпа за "армейците"

Не беше много отдавна времето, когато Николай Митов като треньор на Левски побеждаваше ЦСКА, а сега вече го прави като наставник и на Септември (София). Тимът на пазарджиклията поднесе сензацията на 11-ия кръг на Ефбет лига, след като надигра гранда с 1:0 на Националния стадион "Васил Левски" с гол на Бертран Фурие в 38-мата минута.

В 16 -а та минута Илиан Илиев-младши можеше да поведе ЦСКА напред, но с глава стреля в аут. В 20-ата минута защитникът на Септември Мартин Христов игра с ръка в наказателното поле на гостите, но реферът Стоян Арсов сметна, че е било неволно и не даде дузпа на "червените". В 22-ата минута новото попълнение на ЦСКА Лиъм Купър игра блестящо и попречи на Бертран Фурие да стреля при своя опасна атака, но шотландският защитник получи контузия и бе сменен от Браян Кордоба.

Едва в 24-ата минута дойде и по-опасен удар от страна на Септември. С глава Борислав Рупанов обаче стреля в аут. В 38-ата Фурие откри резултата, а само няколко минути след това дойдоха и сериозните съмнения за дузпа в полза на ЦСКА, която не бе отсъдена след падане на Кареасо дори и след ВАР.

През втората част Джеймс Ето'о стреля в ръцете на Шейтанов при един от опитите си за гол. В 57-ата минута пък Асен Чандъров нацели гредата с глава. В 70-ата минута пък Коялипу се опита да изравни, но Шейтанов изби. 10 минути по-късно изстреляна топка от Линдсет се отби от ръката на Чандъров, която обаче бе плътно прибрана до тялото.

Двата тима са на 12-о и 13-о място с по 10 точки, само на 3 пункта от местата за директно изпадане от елита. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"