Огромен гаф на „Сервет“ преди реванша

Съперникът на „Лудогорец“ в Лигата на конференциите „Сервет“ изуми с изключителен административен гаф. Той няма нищо общо с реванша с „орлите“ в Разград в четвъртък вечер, но индиректно може да повлияе на обстановката в клуба. Ръководството на швейцарците не успя да картотекира три от четирите зимни попълнения за остатъка от сезона в първенството. Бившият клуб на Мартин Петров не успя да изпрати имейл преди крайния срок до на лигата и лиши Омар Рекик (под наем от „Арсенал“), Басиру Н'Диайе (под наем от „Лориен“) и японския национал Такума Нишимура (под наем от „Йокохама“) от игрови минути в елита на Швейцария.

Единствен, Дилън Брон, взет от „Салернитана“, може да играе.

В страната на точните иначе часовници обърнаха сериозно внимание на гафа на „Сервет“, който бе регистрирал четиримата си нови играчи в лигата, но закъсня с изпращането на имейл, съдържащ крайния списък с отбора.

В сряда по обяд съперникът на „Лудогорец“ пристигна у нас, за да търси пътя към следващата фаза след 0:0 в първия мач.

„Трябва да бъдем много умни – обясни Георги Дерменджиев, треньор на родния шампион. - Съперникът е добър отбор, но имаме добри шансове. Теренът в Женева не беше на ниво, но не се оправдаваме. Този в Разград е по-добър и се надяваме това да ни помогне“.

Десният бек Аслак фон Витри също изрази оптимизъм: „Вкъщи имаме доста по-високо самочувствие, но трябва да следваме нашия план за игра.“

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"