Олимпийски награди с кредитните карти Visa от Fibank

Броени дни преди старта на Олимпийските игри в Париж, Fibank – официален партньор на Българския олимпийски комитет и Visa - официален партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри, стартираха промоционална кампания, носеща олимпийския дух на лято 2024.

Новата кампания е насочена към клиентите, заявили и получили кредитна карта Visa до 20 август 2024 г. Освен изгодни финансови условия и допълнителните предимства на кредитните карти от Първа инвестиционна банка, организаторите осигуряват и атрактивен награден фонд:

  • голяма награда: пътуване за двама (дълъг уикенд) до люлката на Олимпийските игри - Олимпия (Пелопонес);
  • 20 бр. смарт часовника Garmin – за почитателите на активния начин на живот, съчетан с най-модерните технологии.

В тегленето на наградите автоматично участват всички физически лица, клиенти на ПИБ, заявили и активирали кредитна карта Visa и направили трансакция/и за минимум 100 лв. в рамките на промоционалния период.

Както настоящи, така и нови клиенти на банката могат да кандидатстват за издаване на кредитна карта в офис на банката или онлайн – през сайта ѝ или мобилното приложение My Fibank.

Пълните условия на кампанията „Стартирай своя Олимпийски маратон с VISA от Fibank” ще откриете на сайта на банката: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/vzemete-promocionalna-kreditna-visa-ot-fibank-i-startirajte-svoja-olimpijski-maraton-s-nagradi

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"