Реал след 2:2 на "Местая": Абсолютен гребеж

Реал Мадрид не пощади съдията Хесус Хил Мансано след скандалното 2:2 като гост на Валенсия в мач от 26-ия кръг на Ла Лига. Клубната телевизия на "белия балет" отдели сериозно внимание на гафа, съпътствал края на дербито, когато арбитърът даде последен съдийски сигнал в момент, когато тимът на Карло Анчелоти вкара за 3:2.

"Това е абсолютен грабеж, невиждан, нечуван, срамен, истински обир - се казва в становище на клубната телевизия на Реал. - Да припомним, че Хил Мансано даде три дузпи срещу Реал Мадрид на „Местая“. Той ни открадна обратът. Тези, които не ни следят, не могат да видят какво казваме. Днес всички го видяха, защото Гил Мансано казва, че е свирнал преди гола. Измисля се нов регламент. От ВАР трябваше да го извикат при измислената дузпа“.

„Добавиха се седем минути, времето се губи и не продължава достатъчно дълго. Анчелоти го каза много ясно, голът на Белингам трябваше да се отрази на таблото. Той не остави мача да завърши, както гласи регламентът. Играчите на Реал Мадрид са изумени. Трябва да се настоява, че това е безпрецедентно. Той опозорява тази система. Не оставя място за тълкуване. Протоколът гласи, че се дава последния съдийски сигнал, като съдията насочва ръцете си към тунела на съблекалнята. За първи път се случва. Ако ВАР се намеси в 90-ата минута и спре за две минути, трябва да се добавят две минути към продължението. Испанското първенство стана за смях със съдиите“, казаха още от Реал Мадрид TV.

От клубната телевизия добавиха: „Да видим дали Медина Канталехо ще излезе да го обясни. Те ще настроят часовник и ще кажат, че Хил Мансано е имал възможността да даде на Реал Мадрид още една минута. В мача можете да видите, че играчите на Валенсия хем се оплакват, хем не се оплакват. Все още не разбираме какво се случи на „Местая“. Мислим, че сред реферите имаше аплодисменти, за да видят кой пръв ще изгони Белингам“.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"