Събират кръв за 31-годишната Алекс, която се размаза с мотор на "Ломско шосе"

В много тежко състояние е 31-годишната Александрина Иванова от Нови Искър, която пострада в катастрофа на столичния бул. "Ломско шосе". Младата жена е настанена с множество травми и разкъсвания в нервохирургичното отделение на "Пирогов".

Както "Труд news" първи съобщи, инцидентът се случи малко след полунощ срещу вторник, а страховитата гледка спря дъха на очевидци в кв. "Надежда".

Алекс се забива челно и с висока скорост с мотора си "Honda" CBR в автомобил. Задната част на колата е помляна до неузнаваемост, а Иванова е откарана с линейка в болница в безсъзнание. За щастие другият шофьор е без сериозни наранявания, но в шок от случилото се, тъй като не е очаквал бруталния удар.

Приятели и познати на Александрина я описват като добросъвестен и отговорен водач. Какво се е случило във въпросната вечер - тепърва полицията ще изяснява. 

Близки на пострадалата отправиха апел за кръводаряване. Търсят се дарители с кръвна група нулева отрицателна (0-).

Всеки, който има желание да помогне на младата жена може да го стори в Национален център по клинична и трансфузионна хематология. Кръвният център се намира на ул. Братя Миладинови 112. Трябва изрично да бъде упоменато, че кръвната банка се дарява за Александрина Валериева Иванова, настанена в Неврохирургията на "Пирогов".

"Молим се да оцелееш, да се възстановиш и да си здрава", пишат приятели колеги на Алекс, част от общността на столичните райдъри. 

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Димана Дойчинова

Този уебсайт използва "бисквитки"