Съпругата на арестувания депутат Джейхан Ибрямов: Не ни е страх

"Скъпи приятели, аз и Джейхан никога не бихме направили нещо, заради което децата ни, родителите ни, приятелите ни и колегите ни да се срамуват и ходят с наведена глава! Нас не ни е страх!"

Това заяви Биршен Ибрямова, съпруга на депутата Джейхан Ибрямов, който през късния следобед вчера бе задържан. Тя потвърди, че в дома им снощи са извършени претърсвания от служители на Комисията за противодействие на корупцията. Експертите от антикорупционната комисия са били в семейното им жилище в продължение на няколко часа.

Ибрямова допълни, че подобно на други съратници от Алианса за права и свободи на Ахмед Доган няма връзка с мъжа си - телефонът му от вчера е изключен. Евродепутатът Илхан Кючук от Алианс за права и свободи също информира, че не може да се свърже с Ибрямов и запита дали не е отвлечен. 

"Това, което през  последните три месеца  се случва с всички, които гордо заявихме подкрепата си за г-н Доган е поредното доказателство, че завладяната държава е в пълен ход! Няма да ни уплашите!", отбелязва Ибрямова в своя публикация в социалните мрежи в малките часове на нощта. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Димана Дойчинова

Този уебсайт използва "бисквитки"