Селекционерът на САЩ: Стресират ме продълженията, останах с по-малко коса след мача с Иран

Националният селекционер на САЩ Грег Берхалтер бе доволен от класирането на своя тим на 1/8-финалите на Световното първенство в Катар, където ще играе срещу Нидерландия.
“През първото полувреме показахме нашата игра. Изиграхме много добра първа част. През второто полувреме показахме повече решителност. Момчетата се трудиха и дадоха всичко от себе си, за да останем непобедени и да се класираме напред."
Той коментира и контузията на голмайстора Кристиан Пулишич, който вкара единственото попадение в двубоя с Иран, но получи травма при гола.

“Нямам актуална информация за състоянието му, но е чудесно, когато един от най-добрите ти играчи е и от най-трудолюбивите. Той със сигурност е такъв. Не мога да кажа достатъчно суперлативи за него. Тази нова идея за дългите допълнителни времена е много стресираща, когато трябва да броиш всяка секунда, мисля, че останах с по-малко коса след този мач. Но все пак го приемам и продължаваме напред, където ще трябва да излезем срещу Нидерландия,” заяви Берхалтер. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"