Серенай Съръкая получи благословия за сватба с нов любим

32-годишната известна актриса Серенай Саръкая, която напоследък е по-известна не с участието си в турските сериали, а с с любовната си афера с Мерт Демир, получи благословията на майката на певеца Гюлгюн Демир, която за първи път проговори за отношенията на двойката, съобщи сайтът odatv.com. 

Серенай, която привлича вниманието както с красотата си, така и с играта си, се срещна със семейството на Мерт. Майката на певеца направи изявление пред журналисти преди концерт на сина си. Гюлгюн Демир каза: „Да, срещах се със Серенай вече. И двамата са много щастливи заедно. Нямам думи. Ако искат да се оженят, това е добре.“

Изненадваща е новината за новата любов на красавицата, тъй като доскоро тя бе свързвана със своя колега Керем Бурсин. Двамата се срещат през 2014 г. и той дори публично обявява, че се радва на щастието и любовта си с нея. Феновете на звездите очакват грандиозна сватба, но актьорите се разделят изненадващо без причина. През януари тази година турското списание Gazete Magazine първо публикува новината, че са се събрали отново. Вероятно обаче е последвала и окончателната им раздяла. 

Саръкая е една от най-популярните актриси в съвременното турско кино. В края на 2023 г. на церемония “Златна пеперуда” тя и Къванч Татлъту бяха признати за “най-добра двойка от телевизионни сериали” за участието си в криминалната драма “Семейство”, който се излъчва в България в момента.

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"