Шантав YouTuber за малко да осакати Кака, пита Дрогба дали е баща на Мбапе

YouTuber-ът Speed игра в благотворителен мач в Катар, където много легенди като Дидие Дрогба, Рикардо Кака, Еден Азар, Давид Вия и Роберто Карлос бяха главни действащи лица. Мачът бе белязан от грандиозен ход на Дрогба, който матира пред вратата сръбския ютубър Давид Вуянич, а своето "шоу" направи и ютубърът Спийд ​​(Ishowspeed), който направи фаул, който може би никога не е виждан в шоу мач.


В един момент той се подхлъзна толкова брутално в краката бразилската легенда Рикардо Кака, че можеше да го нарани сериозно. Кака веднага падна с болезнена гримаса, а Спийд получи жълт картон и предупреждение от съдията, след което продължи с неговата "шоу програма" и започна да беснее и негодува.

По-късно Speed ​​​​попита Дрогба дали е баща на Пол Погба, с което шокира дори 23-те си милиона последователи в YouTube.

Интересното е, че той беше и на връчването на Златната топка, където специален гост беше Новак Джокович. Тогава инфлуенсърът попита сърбина кой е, че не го познава, а той го излъга, че е звезда на Милан. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"