Син на легенда на Реал замести Меси успешно в Интер Маями (ВИДЕО)

Лионел Меси не е играл за Интер Маями повече от месец заради Копа Америка, а снощи - и заради контузията, която получи на финала на турнира. Въпреки отсъствието му тимът от Флорида запази челната позиция в Източната конференция на МЛС и в периода без Меси допусна само едно поражение. Няколко дни той беше на второ място след провала от Синсинати с 1:6, но се върна на върха, защото снощи тимът от Охайо загуби от Чикаго, а Интер Маями победи Торонто. Най-заслужил за триумфа с 3:1 бе футболистът Федерико Редондо Солари. Срещу Торонто той отбеляза два и асистира за един гол, така че днес той е една от основните теми в американските медии.

Баща му е Фернандо Редондо, бивш футболист на Реал и Милан, както и на националния отбор на Аржентина, игра на същата позиция като него - полузащитник. Негов чичо е друг бивш играч на Реал - Сантяго Солари, който спечели седем трофея с мадридския клуб в периода от 2000 до 2005 година.

Федерико Редондо Солари все още не е дебютирал за старши националния отбор на Аржентина, но е в разширения списък с играчи за предстоящите Олимпийски игри в Париж. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"