Скандал в Англия - бъдещ участник на световното участвал в залози, ФА го разследва

Топ нападателят на Брентфорд Айвън Тони е разследван от Футболната асоциация на Англия за залагане на мачове, което е строго забранено на Острова. Разследването продължи седем месеца, но все още няма заключение, така че срещу Тони няма повдигнати обвинения.

Неофициално, докато той е бил играч в по-ниските лиги, е залагал на мачове, но няма доказателства, че го е правил срещу собствените си отбори, тъй като проучването ще придобие ново измерение и ще трябва да бъде потвърдено, ако е повлиял на резултатите.

Тони, който е в разширения списък на Гарет Саутгейт за световното първенство и прави своя дебют в него, разкри, че е провокация, че информацията е станала публична дори сега, когато той се надява да получи място на Световното първенство.

„Наясно съм с историята за мен, която се появява във вестниците. Не се крия, преговарям с ФА и няма да давам повече коментари. Аз съм горд англичанин и от малък мечтая да играя за националния отбор на световно първенство“, написа Тони в социалните мрежи. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"