Славчев към Колев: Защо ме сменяш, бе?

Сериозен скандал разклати „Локомотив“ (София) дори по-силно от поражението от ЦСКА с 0:3 в „Надежда“. Опитният халф и един от лидерите в отбора Симеон Славчев видимо се разбунтува срещу старши треньора Иван Колев. Бившият футболист на „Левски“ и „Спортинг“ (Лисабон) се разгневи при излизането си, изритвайки различни предмети край тъчлинията. По този начин Славчев удари сериозно и по реномето на своя наставник.

„Защо ме сменяш, бе“, пък са били думите на бившия национал на България, който кара своя втори период в „Надежда“.

В опит да потуши напрежението Иван Колев не навлезе в подробности след случката.

„Не съм говорил с него – обясни специалистът. – Реакцията му вероятно се дължи на недоволството. Той е футболист от такъв калибър, който трябва да мисли за отбора, а не за себе си.“

След случката част от привържениците заеха страната на специалиста, докато други отдадоха инцидента на непримиримия характер на Славчев.

След поражението отново се породиха слухове за треньорска рокада в „Локомотив“. Такава не е невъзможна, но засега поне Колев остава начело на отбора. Той пое повторно „железничарите“ през лятото, когато бъдещето на клуба бе под сериозна заплаха, а селекцията закъсняваше чувствително.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"