Стомашен проблем прати Джейхан Ибрямов в болница

Стомашно неразположение прати арестувания с белязани пари депутат Джейхан Ибрямов в болница. Това съобщи пред журналисти неговата съпруга Биршен, която прекара нощта на стол в т.нар. "Триъгълник на властта". Ибрямова допълни, че ще гладува колкото е нужно, докато не освободят от ареста мъжа ѝ.

Късно снощи Ибрямов е бил откаран за преглед и изследвания в МВР-болница, уточни съпругата му. Лекарите са преценили, че е по-добре той да остане да нощува в лечебното заведение под медицинско наблюдение. 

"Труд news" припомня, че Джейхан Ибрямов от Алианс за права и свободи и сочен за един от най-близките хора на Ахмед Дохан, бе заловен да получава подкуп малко след 19:00 ч. в сряда. Това се е случило близо до голяма хранителна верига край болница  "Пирогов" в София. Банкнотите били предварително белязани от разследващите. 

Вчера изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов изпрати уведомително писмо до ЦИК, в коeто разяснява, че когато народен представител е заловен в момент на извършване на престъпление, депутатския му имунитет не важи и срещу него може да се образува наказателно преследване. 

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Димана Дойчинова

Този уебсайт използва "бисквитки"