Строително-инвестиционна компания "Ноубъл Хаус" предлага платен стаж за всички български студенти

В наши дни строителството е един от най-динамично развиващите се сектори, а предварителното придобиване на практически умения е от ключово значение за бъдещето развитие на всеки един млад човек, избрал тази професия.

Прекрасен шанс за студентите от София да придобият умения и опит в корпоративна среда  е платеният стаж в строително - инвестиционна компания "Ноубъл Хаус".

Екипът на компанията е единодушен, че е време да се поставят основи на по-доброто бъдеще на нашите студенти, като помага в изграждането на добри основи в практическия си опит.

Ето защо през изминалата 2022 г. в "Ноубъл Хаус" вече бяха наети първите стажанти в отдел „Геодезия“, които да трупат практически знания под ръководството на д-р. инж. Добрин Петков, който е част от екипа на компанията. За месеците на строителната площадка, младите геодезисти доказаха успешно, че с желание и упоритост може да се постига много и да се развият своите знания и умения в сферата, която са избрали.

Целта на компанията е да помогне на младите да реализират потенциала си и да повярват в своя талант и придобити умения. Защото сред българската младеж има толкова творци, дейци и нестандартно мислещи хора, които се нуждаят от подкрепата и вярата на по-опитните.

За екипа на «Ноубъл Хаус» строителството е не просто работа, а отговорност за добрия и хармоничен живот на хората.

Това е и най-ценното знание, което искат да предадат на младите си бъдещи колеги.

Работейки с "Ноубъл Хаус" младите специалисти ще да усвоят и изкуството да работят в екип, да реагират бързо на иновациите, да поемат отговорност и да участват активно в културата и фирменото мислене на престижна компания с дългогодишен опит.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"