Турски сайт: Извратена ЛГБТ пропаганда на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж

На открито различните хомосексуални нюнси по време на откриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. реагира турският сайт takvim.com.tr., който написа коментар по случая. 
"Олимпийските игри в Париж 2024 започнаха с официална церемония по откриването. По време на церемонията многократно се правеше извратена ЛГБТ терористична пропаганда. Видя се, че Олимпийският комитет, пренебрегвайки ценностите на милиони деца и младежи, които гледат церемонията, поставя перверзни личности почти във всеки момент от парада.

Официалният старт на 33-те летни олимпийски игри беше даден с церемония на река Сена в столицата Париж. Бяха показани двама мъже, които се целуваха на екрана.

Докато друг артист пееше своята ария „l'amour est un oiseau rebelle“, „любовта е непокорна птица“ от операта „Кармен“ на Бизе, докато песните си изпълняваха 36 танцьорки и 18 акробати, на екрана се появи кратък филм, символизиращ перверзния ЛГБТ терор.
Френският режисьор, пренесъл на екрана събитията между трима герои, които не могат да бъдат разпознати като мъж или жена, пропагандира перверзия в церемонията, гледана от милиони деца и младежи.

Церемонията по откриването на Олимпийските игри, които се проведоха за трети път след 100 години в Париж, столицата на Франция, се проведе на река Сена, като за първи път в историята на олимпийските игри тя се проведе в центъра на града извън стадиона.

На церемонията, на която френският режисьор и актьор Томас Жоли беше артистичен директор, 85 лодки, превозващи спортисти от 204 държави и олимпийския отбор на бежанците, тръгнаха изпод моста Аустерлиц и изминаха повече от 6 километра по река Сена до точката, където се намират Айфеловата кула и мостът Иена. 

По време на церемонията лодките преминаха през водещите исторически и туристически обекти в страната, катедралата Нотр Дам, кметството на Париж, музея Лувър, градината Тюйлери, паметника на инвалидите, Гранд Пале и Айфеловата кула, по време на пътуването си по река Сена. Церемонията по откриването, която се проведе под дъжда и бе посетена от около 300 хиляди души, продължи със събития и известни имена на сцената.", написа сайтът.

Друга турска медия обаче реагира много по-спокойно на провокациите по време на церемонията. Оnedio.com пише: "Амбициозни и забавни шоута оставиха своя отпечатък върху церемонията по откриването на Олимпиадата, която за първи път в историята беше изнесена извън стадиона. Сред колоритните моменти на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж 2024, която беше репетирана в продължение на 10 месеца с 3 пъти повече камери от Олимпиадата в Токио, вниманието привлече препратката на „драг кралиците“ към известната картина „Тайната вечеря“.


Церемонията по откриването на Олимпийските игри, излъчена на живо от TRT Spor в Турция, беше пълна със забавление и цветове.

Беше направена препратка към картината „Тайната вечеря“, изобразяваща Исус. Картината изобразява момента, в който той споделя последната вечеря със своите ученици, според християнските вярвания. Тези забавни моменти на „драг кралиците“, които привличат вниманието с цветните си тоалети, бяха споделени по телевизията със зрителите без коментар. Подчертаването на представянето на ЛГБТИ личности също намери своето място в късометражните видеоклипове на олимпийската церемония. Фактът, че представянето на сексуалната идентичност беше включено толкова смело в Олимпийските игри, може би за първи път, не остана незабелязан не само от ЛГБТИ лицата, но и от хетеросексуалните спортни зрители.
Тези колоритни и необичайни моменти, които оставиха своя отпечатък върху церемонията, вече направиха Олимпиадата в Париж 2024 г. забележителна".

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"