Ужас в Германия - три oт децата на Хари Кейн пострадаха в катастрофа

Страшни новини дойдоха от Германия. Три от 4-те деца на голмайстора на Байерн Мюнхен Хари Кейн са пострадали при тежка автомобилна верижна катастрофа, станала в понеделник в Бавария, при която участвали 3 автомобила, съобщи Bild. Луис, Вивиен и Айви са били ранени, когато микробусът, в който са пътували, е бил ударен от кола, която след това се блъска в друга. Инцидентът е станал близо до Шафтларн в района на Мюнхен около 17:15 ч. местно време, а второто превозно средство е било управлявано от 20-годишна жена. В него са пътували и тригодишно дете, както и лица на 43 и 48 години. 

Шофьорка на "Рено" на 20 г. искала да завие наляво на входа на магистрала и се блъснала в идващия черен "Мерцедес Вито". Трите автомобила, участвали в катастрофата, са сериозно пострадали, а някои от въздушните възглавници са избухнали. Децата на Кейн са били леко ранени и са откарани в болница с линейка. Те са се уплашили, тъй като са били и без родителите си. Мерцедесът, в който са се возили децата на футболиста, е управляван от жена на 24 г. Вследствие на катастрофата 20-годишната жена, причинила катастрофата, с Рено-то се подхлъзва и се блъска в Ленд роувър на жена на 62 г. 
Според полицията всичките осем пътници в автомобилите са с леки наранявания в резултат на инцидента. Те са откарани в болници с помощта на хеликоптери и линейки. Според информация на "Билд" Кейн е бил информиран веднага и е останал доволен, че и трите деца са останали невредими.
Превозните средства са с непоправими щети за хиляди евро. 

Инцидентът се случил, когато Кейн бе в Лондон за мача между Байерн и Арсенал от 1/4-финалите в Шампионската лига, който завърши наравно 2:2 и който се проведе във вторник, т.е ден след катастрофата.

TRUD_VERSION_AMP:6//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"