В страхотен мач Галатасарай не се даде на Манчестър Юнайтед, ПСВ попари Севиля

Галтасарай и Манчестър Юнайтед завършиха 3:3 в интригуващ мач от група "А" на турнира Шампионска лига. В 11-ата минута Алехандро Гарначо откри резултата за гостите в Истанбул след асистенция на Бруно Фернандеш. Именно португалецът се разписа за 0:2 само 7 минути по-късно. В 29-ата минута Хаким Зиеш намали изоставането на Галатасарай на 1:2 и при този резултат завърши първата част. 

Втората започна с бърз гол на Скот Мактоминей още в 55-ата минута. В 62-ата отново Хаким Зиеш намали за 2:3, а в 72-ата минута Мохамед Артюркоглу изравни за 3:3. В 84-ата минута Бруно Фернандеш можеше да поведе отново "червените дяволи" напред в резултата, но нацели гредата. 

Преди втория мач от групата днес между Байерн Мюнхен и Копенхаген Юнайтед е последен с 4 точки, а Галатасарай за сега е втори с 5 точки.

В последния решаващ кръг на 12.12 Копенхаген ще играе с турския тим, а лидерът Байерн Мюнхен, който вече се класира на осминафиналите в турнира - срещу Юнайтед. 

В другия ранен мач днес Севиля загуби от ПСВ Айндховен с 2:3 в група В, след като водеше убедително. Серхио Рамос откри резултата в 24-ата минута в полза на испанския тим, а в 47-ата Юсеф Ен-Несири поведе севилци солидно напред, вкарвайки втория гол в двубоя. Повратна точка в двубоя бе червеният картон на Лукас Окампос в 66-ата минута, което остави Севиля с човек по-малко. Гостите се възползваха от ситуацията по най-добрия начин. В 68-ата минута Исмаел Сайбари намали на 1:2, а сръбският национал Неманя Гудел си вкара автогол в 82-ата минута и резултатът бе изравнен. В 93-ата минута Рикардо Пепи отбеляза победния гол за нидерландците. 

Преди мача на Арсенал и Ланс по-късно днес ПСВ е втори в класирането с 8 точки, а Севиля е последен с 2. 

В следващия кръг на 12.12 французите играят с испанците, а лидерът Арсенал има среща с ПСВ. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"