Верификация за по-малко от минута от спонсора на ЦСКА

Звучи невероятно, но е факт - автоматична верификация на профил на официален сайт отнема по-малко от минута, а не часове и дори дни, както обикновено.

Това предлага на потребителите на сайта си компанията, спонсор на ЦСКА и партньор на най-големия в историята на българския футбол Христо Стоичков.

За целта просто трябва да се следват няколко стъпки, като клиентът на букмейкъра първо влиза в профила си. Избира държава и документ за самоличност, а при избор на лична карта се правят ясни и на фокус снимки с телефона на лицето и гърба на документа. Следва снимка на лицето с камерата на мобилното устройство, било то телефон, таблет или лаптоп.

Ако се използва преносим или персонален компютър, системата визуализира поле, чрез което могат да се направят снимки с камерата на мобилното устройство. Не е беда, ако клиентът няма камера на компютъра си, в такъв случай верификацията продължава чрез мобилното устройство, като ще бъде генериран линк с QR код. Потребителят трябва да го сканира с камерата си, така процесът по удостоверяване ще продължи на мобилния телефон.

При успешно завършен процес по верификация клиентът получава имейл с потвърждение. Отново - всичко това отнема до минута.

Предимство е, че потребителят ще знае на всяка стъпка дали я е преминал успешно или трябва да я извърши отново, за да бъде верификацията успешна. При неуспешен опит информация за причината за това ще бъде налична и в меню „Верификация“.

А до 30 септември тази година всеки нов клиент, преминал успешно регистрация и новата автоматична верификация, на случаен принцип получава до 1000 безплатни игри на сайта на букмейкъра. За да се случи това е необходимо да извърши верификацията на клиентския си профил до 24 часа след направена регистрация. 

Пълните правила и условия за получаване на подаръка са на сайта на компанията.

Брандът, който спонсорира също така Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, Ботев Враца, още няколко клуба и спортни федерации, напомня, че залозите на спорт и казино игри са форма на забавление, не следва да се възприемат като начин за бързо забогатяване или средство за решаване на лични и финансови проблеми и могат да доведат до пристрастяване.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"