Вижте как ще изглежда "царството" на Роналдо в Рияд

Португалският нападател Кристиано Роналдо "колекционира" луксозни жилища. В момента той строи вила за 35 милиона евро край Лисабон, вече има седеметажна къща с два олимпийски басейна и футболно игрище там, а в Саудитска Арабия може да се сдобие с нереална мечта за жилище за 170 милиона евро.

Архитектите са използвали изкуствен интелект, за да проектират имението, което да добавят към колекцията му и то може да бъде истинско бижу в неговата империя за недвижими имоти.

В момента футболистът на Ал Насър живее в хотел срещу 250 000 евро за един апартамент за него и семейството му, а когато реши да се премести в къща, което трябва да стане в близко бъдеще, ще получи имение от приказките.

Екстериорът й е в традиционен стил с огромен плувен басейн и множество зони за излежаване на слънце. За да не изгори случайно звездата, във вилата ще има и помещение с вътрешен басейн.

Самата вила е смесица от модерно и класическо, с традиционни саудитски мотиви, осеяни навсякъде.

Роналдо е известен със завидната си колекция от автомобили, а в тази къща ще се сдобие с цяла флотилия от ферарита, които ще са разположени до алеята на двора. 

Има и невероятна спа зала с вана и отделна фитнес зала.

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"