Вижте луксозната вила на Джокович (ВИДЕО)

Много се спекулира за луксозната вила на Новак Джокович, която се намира в Марбея и струва главозамайващите 10 милиона долара. Според списание Hello семейството е живяло в Монте Карло в продължение на 15 години, но се казва, че Новак е взел решение през декември 2020 г. да направи своя дом с девет спални в Марбея своя основна резиденция.

Джокович прекараха много време в тази сграда по време на пандемията и често споделяха времето си там в профила си в Instagram, така че беше възможно да се добие представа за какъв лукс всъщност става въпрос, но това, което показа испанското списание "The Luxominist", остави всички без дъх.

А именно във видеото на медията е публикуван всеки сантиметър от интериора и екстериора на луксозната резиденция на Новак и Йелена. Вилата е около хиляда квадратни метра. Освен че е много просторна, тя е наситена с ярки цветове, а големите прозорци допринасят за усещането за значимост и изобилие от естествена светлина на къщата.

Отвън е бяло, а отвътре са по-светли, бели или бежови тонове, които Джокович от време на време "разчупват" с детайли, като много червени столове в кухнята или лавандула в просторната всекидневна. Разбира се, една от спалните напълно се отклонява от останалите умерени тонове, защото е боядисана в ярко жълт цвят.
По-рано се писа, че баните са цели осем.

Веднъж Йелена сподели как изглежда кралският им коридор, когато подстригваше Новак по време на изолация пред голямо стълбище с резбовани дървени парапети и огледало от пода до тавана.

Къщата разполага с всичко, което се очаква да има един шампион като корт, голям басейн в двора, както и място за забавление като стая за игри и релакс, билярдна маса и други подобни. 

Разбира се, гледката в Испания не би била луксозна, ако не включваше и чиста морска шир. Големите имения не биха били завършени без изкуството. Семейство Джокович очевидно имат склонност към прекалено цветни произведения на изкуството, тъй като голямо абстрактно произведение виси на стената в трапезарията, заедно с голяма статуя на животно, опръскано с боя.

Също така в една от по-ранните публикации в Instagram, Ноле разкри музикалните си умения, докато седеше на роял, докато на заден план имаше парче сюрреалистично абстрактно изкуство върху статив - ярко червено и синьо боядисана фигура.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"