Всеки може да спечели най-голямата награда в България

До края на месец юли ще бъде спечелена най-голямата единична кеш награда, различна от джакпот, раздавана някога в България. Предложението идва от водещ български букмейкър, рекламно лице на който е Христо Стоичков.

Както казваше Камата в миналото, само играещите могат да спечелят и наградата ще бъде дадена на някой от регистрираните потребители на сайта на букмейкъра.

Те могат да спечелят рекордно голямата награда, като поставят спортни залози на което и да е събитие или като изберат да се забавляват с онлайн казино игра по избор. Има само едно условие – залогът да бъде поставен с реални средства между 10:00 и 18:00 ч. в който и да е ден до края на юли.

На изцяло случаен принцип, късметът може да се усмихне на всеки от потребителите, за които освен голямата кеш премия са предвидени и много награди, като по-малки кеш суми, безплатни завъртания за хитови слот-игри и безплатни залози на сайта.

Пред печелившите клиенти по ефектен начин ще се визуализират шест сейфа и те ще имат право да изберат един от тях и да получат скритата в него награда.

Наградата може да е кеш сума, добавена в изтегляемия баланс на потребителя и той ще може да прави с нея каквото реши. Може също така да представлява безплатни завъртания за слот игри или безплатни залози за спортни събития, като, отново - евентуалните печалби от тях ще могат да бъдат използвани без ограничения и допълнителни изисквания.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"