Юнайтед иска Амрабат, но не срещу 20 млн. евро, все още е далеч от сделка за Угарте

Манчестър Юнайтед се интересува от завръщането на Софиян Амрабат, футболист, който има договор с Фиорентина. 

Клубът от "Олд Трафорд" не иска да плаща 20 милиона евро, каквато е откупната му клауза, а иска да договори други условия.

Ерик тен Хаг обожава полузащитника и би се радвал да го има в редиците си, но с интереса и от други клубове, изглежда все по-трудно за Манчестър Юнайтед да го привлече на Олд Трафорд.

По време на кариерата си Амрабат е играл за Утрехт, Фейенорд, Брюж, Верона и Фиорентина. Той е марокански национал, като има 57 мача с националната фланелка.

В същото време стана ясно, че Манчестър Юнайтед все още е далеч от споразумение с ПСЖ за подписа на халфа Мануел Угарте. Въпреки че английските медии съобщиха, че Угарте ще бъде третото попълнение през летния трансферен прозорец, след като "червените дяволи" договориха личните условия на играча, сега преговорите между двата клуба се очертават като голям проблем.

ПСЖ миналата година нае Угарте от Спортинг Лисабон за 60 милиона евро и сега искат да спечелят пари от продажбата му, така че увеличиха цената му на 70 милиона евро, която Юнайтед не желае да плати. 

"Мирър" съобщава, че преговорите ще продължат, след като Юнайтед има какво по-конкретно да предложи за Угарте, освен сумата, която французите искат за него. Английският клуб вероятно ще включи и някой свой футболист в сделката. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"