Зарчето при Egypt Quest е символ на нещо специално

Търсенето на нещо ново и специално в света на игрите вече не е нужно, защото всеки един играч може да се огледа за зарчето при режима Egypt Quest Dice VIP в уебсайта с рекламно лице Христо Стоичков.

Egypt Quest Dice VIP може да бъде открит ексклузивно в този уебсайт, като той позволява на регистрираните си потребителите да се борят за четири различни гранд награди, разделени по следния начин - PLATINUM, GOLD, SILVER и BRONZE.

И четирите награди са от прогресивен тип, което означава, че стойността им се увеличава, докато не бъдат спечелени от участващите късметлии.

За да се борят за гранд наградите в Egypt Quest Dice VIP, клиентите на уебсайта, спонсориращ футболния и волейболния гранд ЦСКА, трябва да играят и определени игри, маркирани с буквичките EQ. А именно: Dice of Ra EQ, Burning Dice EQ, 20 Super Dice EQ, Halloween Dice EQ, Brilliant Dice EQ и Egypt Dice EQ.

Пробвайки своя късмет, играчите могат да бъдат избрани на случаен принцип да направят опит за спечелването на някоя от големите награди, които, както бе посочено, са разделени на четири различни категории. Те са от типа слотове и са разработки на българския провайдър Amusnet.

Това са само едни от наградите от подобен тип, които могат да бъдат открити в сайта, известен с активното си участие в няколко български спорта.

Сайтът все така напомни на всички, че хазартните игри са само за забавление. Те не бива да се приемат като начин за забогатяване или решаване на лични финансови проблеми.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"