Автосалон София 2024: Над 200 автомобила и много екстремни изживявания за посетителите

Най-голямото автомобилно изложение у нас започва на 18 октомври в Интер Експо Център

От 18 до 27 октомври Интер Експо Център ще се превърне в истински рай за феновете на колите, благодарение на Автомобилен Салон София 2024.

Над 200 автомобила от различни класове и размери на над 40 производители ще бъдат представени по време на събитието. То е едно от най-големите автомобилни изложения в Европа и тази година ще зарадва посетителите с последно поколение коли, технологии и атракции, разпределени в шест изложбени зали, както и на откритата изложбена площ пред Центъра.

Гостите ще имат възможността не само да разгледат най-новите модели на водещи марки, но и да се включат в тест драйв на над 120 автомобила, както и да участват за спечелване на голямата награда – автомобил по избор.

В 10-те дни на изложението тази година ще бъдат представени тенденции в автомобилния бранш, технологични иновации и ексклузивни премиери на японски модели автомобили. 

Организаторите са подготвили и специална зона за екстремни преживявания. В новата 6-а зала гостите ще могат да се качат на рали симулатори и да усетят тръпката от високите скорости.

Зона за атрактивни модели автомобили, модифицирани за рали състезания и дрифт, щанд за луксозни спортни автомобили, площадка за класически ретро автомобили, специален официален щанд за експонати на китайските марки Geely и Lynk&Co, над 130 LEGO модела на коли и мотори, детски кът и специално обособена зона за храни и напитки са само част от съпътстващите атракции на тазгодишното издание на авто изложението.

TRUD_VERSION_AMP:8//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"