Акрапович хвърля Кох вместо Гълъбов

Бруно Акрапович ще смени най-малко два поста за осминафинала за купата между ЦСКА и "Черно море". Принудително още в Разград отпадна Амос Юга заради наказания. А вместо неубедителния Пламен Гълъбов ще влезе най-новото попълнение Мено Кох. Нидерландският гигант се включи добре при 0:1 от "Лудогорец" и е спечелил доверието на босненския треньор. Голям шанс за титуляр има и ганаецът Бисмарк Чарлс.
Турнирът за купата отново стана приоритетен за ЦСКА, след като разликата с "Лудогорец" отново е шест точки. А преди 10 дни "червените" много трудно победиха "Черно море" с 1:0 в Първа лига. Със сигурност Илиан Илиев и компания отново ще се опълчат с всички сили на "Българска армия". Последният трофей на ЦСКА е именно в турнира за купата - през 2016 година.
Ръководството на „Черно море“ не планира извънредни премии при успех на „Българска армия“. Футболистите на Илиан Илиев ще вземат бонус единствено при спечелване на турнира, както е било и през годините. При триумф през месец май, шефовете на „моряците“ ще възнаградят играчите с премия за всеки един спечелен мач по пътя към отличието. От вчера „зелено-белите“ са в София, където проведоха  една тренировка. Аут от групата са са контузените Исмаил Иса, Леандро Андраде, Родриго Вилела, Мирослав Енчев и Георги Божилов. След наказание пък се завръща капитанът Даниел Димов.
Волен Чинков беше определен от съдийската комисия да свири дуела. Реферът свирил отлично при победата на "Локомотив" (Пд) с 3:2 над "Лудогорец" също преди 10 дни.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"