Алаба полетя над Алпите

Докато "Байерн" планира как да си отмъсти на "Атлетико" за две фатални загуби през тази година, защитникът на тима Дейвид Алаба полетя с хеликоптер над Алпите. "Да слезеш на земята" е най-често повтаряната реплика в Мюнхен. Шефът Карл-Хайнц Румениге се обърна с нея към германския национал Джером Боатенг. Вместо това Алаба полетя в облаците.

Реално дуелът на "Алианц Арена" е само за чест. "Атлетико" е първи в групата, "Байерн" - втори. Затова и се очаква Диего Симеоне да остави извън състава Фелипе Луис, а Карло Анчелоти да махне Филип Лам и Боатенг - тримата видят с жълти картони.

"Съперникът е един от най-силните отбори в Европа - призна треньорът на "Байерн". - Искаме да спечелим последния двубой в групата. Сигурен съм, че "Атлетико" ще участва в Шампионската лига до края."

Финалистът от миналия сезон е допуснал гол само в един от първите си пет мача, а ги спечели всички.

"След като Пеп Гуардиола си тръгна, "Байерн" не е толкова добре технически - каза Антоан Гризман, голмайсторът на "Атлетико". - Германците са опасни по друг начин - атакуват много разнообразно, а Роберт Левандовски е чудовище пред вратата. Аз обаче съм фен на Томас Мюлер. Очаквам да завършил 1:1."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"